Mededeling betreffende Corona maatregelen

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk een reservering te maken.
Wanneer u een reservering maakt is het belangrijk dat u geen verschijnselen van Corona heeft, zoals in de richtlijnen van de overheid is vastgelegd.

Tarieven en boeken

Abonneren op RSS-feed
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina
 1. Chakra massage vierde chakra
  Chakra massage vierde chakra
  € 55,00

  Massage vierde chakra – Anahata

  Het vierde chakra is het centrum van communicatie, begrijpen, intuïtie en alomvattende liefde. Via het hartchakra worden beelden, woorden en klanken in gevoelens vertaald. De taak van dit centrum is vereniging door liefde. Met het hartchakra hebben we de mogelijkheid tot genezing, zowel voor jezelf als voor anderen.

  Als het bewustzijn van het hartchakra ontwikkeld is, “regeert” dit chakra over de lager gelegen chakra’s. Dan bewaakt liefde het ego en de driften.

  Lees verder
 2. Chakra massage vijfde chakra
  Chakra massage vijfde chakra
  € 50,00

  Massage vijfde chakra – Vishuddha

  Het vijfde chakra is het centrum van expressievermogen, van communicatie en van oordelen. Het dient als brug tussen het denken en het voelen. Via het keelchakra breng je tot uitdrukking wat in je leeft: verdriet, vreugde, angst, woede, inzichten, wensen etc.

  Een geblokkeerd keelchakra wijst op een disbalans tussen hoofd en lichaam; het moeilijk kunnen uiten van wat je denkt en voelt. “Een brok in je keel krijgen” als je iets moet zeggen wijst op een blokkade in dit chakra.

  Lees verder
 3. Chakra massage zevende chakra
  Chakra massage zevende chakra
  € 50,00

  Massage zevende chakra – Sahaswara

  Het zevende chakra is de zetel van volmaaktheid. Hier verenigen alle energieën van de lagere chakra’s zich. Dit chakra geeft absolute vrijheid, inzicht en het zuivere Zijn.
  Dit chakra ontwikkelt zich tijdens ons leven als het goed is. Het vertegenwoordit de verbinding met het allerhoogste.

  Massage van het kruinchakra is eigenlijk geen issue. Het kruinchakra is het eindpunt van de energieën van alle andere chakra’s. Ter afsluiting van alle de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt kunnen we alle chakra’s uiteindelijk met elkaar verbinden om zo de energie te laten stromen.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina

Balinese massage sunset

Balinese gezondheidsmassage - soorten massages

Professionele massage van het hele lichaam duurt ongeer 75 minuten. Er zijn deelmassages mogelijk, zoals rug of schouders.

Balinese massage is een combinatie van zachte ontspanningsmassage en diepere massage van de spieren. 

U kunt massages boeken maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 10.00 uur en maandag tot en met vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Kies uw massage en klik op boeken. In het volgende sherm kunt u een tijd selecteren, maar ook uw boeking eenvoudig verwijderen als de gewenste tijd niet beschikbaar is.

U krijgt bevestiging of de gewenste tijd beschikbaar is.
(Boekingen minimaal 24 uur van te voren. Voor last-minute boekingen gelieve via whatsapp contact op te nemen over de mogelijkheden.)

Annuleringen

Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer u korter van tevoren uw afspraak annuleert ben ik genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen, uitzonderingen hierop worden in overleg besproken

Voorbereidingen

Bekijk hoe u zich kunt voorbereiden op uw massage.

Informeer bij alle massages naar speciale introductie tarieven bij uw eerste bezoek

U kunt dit doen via whatsapp of email naar balinesemassage@outlook.com .

Let op: in een aantal gevallen is het beter geen, of slechts gedeeltelijke massage te krijgen. Dit noemen we de 'contra indicaties' , gezondheids stituaties waarbij massage niet een verstandige keuze is.
Klik hier om meer te weten over de contra indicaties.