Chakra massage vierde chakra

Codenummer
Chakra massage vierde chakra
€ 55,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Chakra massage vierde chakra – Anahata

Duur: ca 75 minuten

Het vierde chakra is het centrum van communicatie, begrijpen, intuïtie en alomvattende liefde. Via het hartchakra worden beelden, woorden en klanken in gevoelens vertaald. De taak van dit centrum is vereniging door liefde. Met het hartchakra hebben we de mogelijkheid tot genezing, zowel voor jezelf als voor anderen.

Als het bewustzijn van het hartchakra ontwikkeld is, “regeert” dit chakra over de lager gelegen chakra’s. Dan bewaakt liefde het ego en de driften.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage vierde chakra – Hart chakra – Anahata

Wanneer je hartchakra in balans is zul je vriendelijk zijn, zorgzaam, begripvol, vreugdevol en outgoing. Je voelt je volledig comfortabel met jezelf en met de mensen om je heen.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het vierde chakra

De betekenis van ‘Anahata’ is ‘ongeschonden’. Dit is het chakra waar je liefde, mededogen en vriendelijkheid hun oorsprong vinden.

Het is niet moeilijk om dit chakra te begrijpen.

We associëren ons hart altijd met liefde, en dat is precies waar het vierde chakra over gaat. Dit omvat liefde voor anderen en liefde voor jezelf; dit is de reden dat dit chakra ook wordt geassocieerd met gezondheid en genezing.

Vierde chakra overactief:

Wanneer het hart chakra overactief wordt verliezen we onze persoonlijke grenzen. Wanneer het hart chakra overactief is merk je dat je telkens de behoeftes van anderen boven die van jezelf stelt.

Symptomen zijn een snel hart ritme, hartkloppingen, maagzuur en problemen met relaties.

Vierde chakra onderactief:

Het leven kan ons veel hartzeer bezorgen als een manier om ons lessen te leren over onszelf en de wereld om ons heen. Maar, het kan moeilijk zijn om deze lessen niet persoonlijk te nemen.
Wanneer je hart chakra onderactief is voelt het alsof het moeilijk is echt dichtbij iemand te komen. Alsof er een muur rondom je hart staat die niemand binnenlaat.

Lichamelijk kun je je buiten bereik van je lichaam voelen en doorstromingsproblemen hebben.

Meer informatie
Duur massage 1 uur en 15 minuten
Doel massage Mentaal / inzichten
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage vierde chakra

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.