Mededeling betreffende Corona maatregelen

Vanaf 26 juni 2021 zijn de overheidsregels voor COVID19 versoepeld.
Het is echter nog steeds belangrijk wanneer u een reservering maakt, dat u geen verschijnselen van Corona heeft om zo goed mogelijk aan ieders gezondheid te denken.

Chakra massage tweede chakra

Codenummer
Chakra massage tweede chakra
€ 50,00

Reserveer uw datum en tijd:

  • Kies uw datum en tijd en vul uw naam, email en mobiel nummer in.
  • Scroll omlaag, bevestig met 'afpraak plannen'. U ontvangt een email met uw bevestiging.
  • Nadat u met 'afspraak plannen' uw datum en tijd heeft gereserveerd, ga hieronder verder met uw boeking.
  • Kies als 'Aantal': '1', klik op 'Boeken'.
  • Volg de instructies op het scherm en rond uw boeking af.

Chakra massage tweede chakra – Svadhisthana

Het tweede chakra is het centrum van gewaarwording en gevoel, emotie en lust, intimiteit en verbondenheid, beweging en verandering. Het bevat het vermogen om bij jezelf te kunnen blijven.

Ons emotionele systeem huist in dit chakra. Wanneer dit chakra uit balans is kan ons gevoel onderdrukt worden. Zonder gevoel raken we letterlijk het contact met onszelf kwijt.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage tweede chakra – heiligbeen chakra – Svadhisthana

Wanneer het tweede chakra in balans is stromen je gevoelens vrijelijk en je kunt  jezelf zonder problemen uitdrukken. Je hebt een goed zelfvertrouwen en je kunt de uitdagingen in het leven goed aan.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het tweede chakra

Het tweede chakra is het gevoels-chakra. Het zorgt voor creatieve levenskracht dat helpt om te genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals seks, goed eten en creatieve activiteiten. Zonder het te overdrijven geeft dit een gevoel van welzijn.

Echter wanneer je plezier beleeft aan dingen die niet bijdragen aan een evenwichtige geest of die niet goed zijn voor je gezondheid, dan is het tweede chakra uit balans. Hier horen dingen bij zoals verslavingen, obesitas, hormonale onbalans en rusteloosheid.

Tweede chakra overactief:

Een overactief tweede chakra kan zich onder andere uiten in seksuele verslaving, verslaving aan genot, buitensporig sterke emoties, zwakke grenzen voor zichzelf en anderen.

Lichamelijk kunt u last hebben van problemen met voortplantingsorganen, milt, urinewegen, menstruatieproblemen, seksuele disfuncties, pijn in onderrug, last van de knieën. Ook geen zin meer in eten, seks of het leven kunnen voorkomen.

Tweede chakra onderactief:

Een onderactief tweede chakra uit zich door onder andere rigiditeit van lichaam en gedrag, angst voor seks, weinig sociale vaardigheden, excessieve grenzen, angst te veranderen, gebrek aan verlangen en hartstocht.

Meer informatie
duur massage 60 minuten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage tweede chakra