Mededeling betreffende Corona maatregelen

Bij Balinesemassage zijn telkens de laatst afgekondigde overheidsregels met betrekking tot COVID19 van kracht.
Indien u klachten heeft die op Corona kunnen wijzen of een positieve testuitslag heeft verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak of uw afspraak te verzetten om verspreiding van het virus te voorkomen.

Balinese massage- uw masseur

Piet Vromans
Wanneer u een Balinese massage boekt is Piet Vromans uw masseur.

Balans in het leven – wat ik zag op Bali

Tijdens diverse reizen door Indonesië wordt de cultuur je langzaam wat meer eigen. Het viel me meteen al op dat mensen vaak vriendelijk en relaxed zijn: er is altijd een glimlach en een vriendelijk woord, mensen hebben veel meer de tijd voor elkaar over het algemeen.
Mensen zijn zich bewust dat ontspanning nodig is om  balans in het leven te houden en een massage kan daar een grote bijdrage aan leveren.
Massage is breed geaccepteerd: voor mannen, vrouwen, jong en oud; niemand kijkt er raar van op als je naar massage bent geweest.  Dat heeft geleid tot de diverse massagetechnieken die in de loop der eeuwen zijn ontwikkeld in Azië, en met succes.
Omdat ik was gefascineerd door de rust en ontspanning die van een massage uitgaat heb ik besloten een opleiding op Bali te volgen: kennis bij de bron.

Opleidingen en expertise

Opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, op Bali en in Nederland:

  • Balinese massage opleiding, erkend door de Balinese overheid in Denpasar.
  • Triggerpoint massage.
  • Massage van de 7 chakra’s.
  • Thaise stoelmassage.

Piet Vromans

Mijn missie

Het is mooi om te zien hoe iemand zich kan ontspannen tijdens een Balinese massage. Omdat ik mooie resultaten zie van massage wil ik hier graag meer mensen mee laten kennismaken en de weldaad van de massage overdragen. Een klein stukje van de cultuur van Azië meenemen naar Nederland en mensen de gelegenheid geven dit te ervaren. Bali is tenslotte niet naast de deur, dan is het prettig dat er in de buurt ook Balinese massage gegeven kan worden.

Mijn visie

Ik heb zelf tijdens massages ondervonden dat er best een groot verschil kan zijn tussen de éne masseur (of  masseuse) en de andere, terwijl ze beiden dezelfde massagetechniek toepassen.

Een goed gevoel hebben met je masseur is belangrijk en is eigenlijk een onderdeel van het totaal: je weet wat je kunt verwachten.
Daarnaast een prettig warme omgeving, zachte olie en niet onbelangrijk: ontspannende muziek.
Het is goed vooraf door te nemen wat je wensen zijn, tijdens de massage voel ik intuïtief aan wat goed is voor je.

De Balinese massage verloopt via een min of meer vast schema, maar toch is elke massage anders. De massage stem ik zoveel mogelijk af op je wensen en aanpassingen zijn altijd mogelijk.
Wanneer u vooral ontspanning zoekt beveel ik graag een volledige lichaamsmassage aan. Gedurende de tijdsduur van de massage komt u dan het beste tot rust en gaat u als herboren weer naar huis.