Energetische hoofdmassage (duur 45 minuten)

Codenummer
Energetische hoofdmassage
€ 40,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Energetische hoofdmassage

Duur: ca 45 minuten

Te veel spanningen in het hoofd kunnen natuurlijk in de eerste plaats leiden tot hoofdpijnklachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of clusterhoofpijnen. Ook nek-en schouderklachten, RSI en andere aan hoge werkdruk en stress gerelateerde klachten kunnen hun oorsprong in het hoofd vinden.
De weg naar heling hiervan begint bij bewustwording, acceptatie en rust.  Energetische hoofdmassage kan hier aan bijdragen. Ook worden de nek en een deel van de schouders meegenomen bij de massage.

Het hoofd is de plaats waar de meeste van onze zintuigen zich bevinden: het gezichtsvermogen, het gehoor, de reuk, de smaak en het evenwicht. Deze staan vervolgens aan het begin van een serie processen in ons zenuwstelsel die ons denken en ons lichaam aansturen.

Energetische hoofdmassage

In onze Westerse samenleving is het bewust waarnemen van de signalen van ons lichaam – ons “voelbewustzijn” absoluut een ondergeschoven kindje. We zoeken veiligheid en houvast door ons op ons denken te verlaten. We proberen alles te begrijpen en te beredeneren vanuit ons hoofd en vergeten de signalen van ons gevoel en ons lichaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel energie in het hoofd aanwezig is en weinig in de benen en in de voeten. Een loodzwaar hoofd dat gedragen moet worden door de nek en door de schouders. Te denken valt aan onbewuste waarheden als “te veel op je nek nemen” en je “ergens het hoofd over breken”.

Wanneer energetische hoofdmassage

Met deze hoofdmassage gaan we de energie in beweging brengen met de mogelijkheid het bewustwordingsproces op gang te brengen en zo verlichting te geven in het hoofd.

Lees vooral ook de uitleg over energetische massage.

Energetische hoofdmassage kan zeker bijdragen aan het verhelpen van hoofdklachten.
Te veel spanning in het hoofd kan tot vele klachten leiden. Het hoofd is de plaats waar de meeste van onze zintuigen zich bevinden: het gezichtsvermogen, het gehoor, de reuk, de smaak en het evenwicht. Deze staan vervolgens aan het begin van een serie processen in ons zenuwstelsel die ons denken en ons lichaam aansturen.

Te veel spanningen in het hoofd kunnen natuurlijk ook in de eerste plaats leiden tot hoofdpijnklachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of clusterhoofpijnen. Ook nek-en schouderklachten, RSI en andere door hoge werkdruk en stress gerelateerde klachten kunnen hun oorsprong in het hoofd vinden.
De weg naar heling hiervan begint bij bewustwording, acceptatie en rust.

Meer informatie
Duur massage 45 minuten
Doel massage Ontspanning
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Energetische hoofdmassage (duur 45 minuten)

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.