Energetische hoofdmassage (duur 45 minuten)

Codenummer
Energetische hoofdmassage
€ 40,00

1: Reserveer uw datum en tijd:

  • Kies uw datum en tijd en vul uw naam, email en mobiel nummer in.
  • Scroll omlaag, bevestig uw datum en tijd met 'afpraak plannen'. U ontvangt een email met de bevestiging van datum en tijd.

2: Maak uw boeking en betaling:

  • Ga verder met uw boeking, scroll omlaag en volg de instructies onder de datumplanner.
  • Nadat u met 'afspraak plannen' uw datum en tijd heeft bevestigd, ga hieronder verder met uw boeking.
  • Kies als 'Aantal': '1', klik op 'Boeken'.
  • Volg de instructies op het scherm en bevestig uw boeking. U komt door het betaalschema. U kunt ook ter plaatse betalen.
    (merk op: voor een goede verwerking moet u 2x bevestigen: eerst de datum en tijd, later de reservering met de soort behandeling)
  • U ontvangt een 2e email met uw reservering en na betaling een email met uw factuur.

Energetische hoofdmassage

Duur: ca 45 minuten

Te veel spanningen in het hoofd kunnen natuurlijk in de eerste plaats leiden tot hoofdpijnklachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of clusterhoofpijnen. Ook nek-en schouderklachten, RSI en andere aan hoge werkdruk en stress gerelateerde klachten kunnen hun oorsprong in het hoofd vinden.
De weg naar heling hiervan begint bij bewustwording, acceptatie en rust.  Energetische hoofdmassage kan hier aan bijdragen. Ook worden de nek en een deel van de schouders meegenomen bij de massage.

Het hoofd is de plaats waar de meeste van onze zintuigen zich bevinden: het gezichtsvermogen, het gehoor, de reuk, de smaak en het evenwicht. Deze staan vervolgens aan het begin van een serie processen in ons zenuwstelsel die ons denken en ons lichaam aansturen.

Energetische hoofdmassage

In onze Westerse samenleving is het bewust waarnemen van de signalen van ons lichaam – ons “voelbewustzijn” absoluut een ondergeschoven kindje. We zoeken veiligheid en houvast door ons op ons denken te verlaten. We proberen alles te begrijpen en te beredeneren vanuit ons hoofd en vergeten de signalen van ons gevoel en ons lichaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel energie in het hoofd aanwezig is en weinig in de benen en in de voeten. Een loodzwaar hoofd dat gedragen moet worden door de nek en door de schouders. Te denken valt aan onbewuste waarheden als “te veel op je nek nemen” en je “ergens het hoofd over breken”.

Wanneer energetische hoofdmassage

Met deze hoofdmassage gaan we de energie in beweging brengen met de mogelijkheid het bewustwordingsproces op gang te brengen en zo verlichting te geven in het hoofd.

Lees vooral ook de uitleg over energetische massage.

Energetische hoofdmassage kan zeker bijdragen aan het verhelpen van hoofdklachten.
Te veel spanning in het hoofd kan tot vele klachten leiden. Het hoofd is de plaats waar de meeste van onze zintuigen zich bevinden: het gezichtsvermogen, het gehoor, de reuk, de smaak en het evenwicht. Deze staan vervolgens aan het begin van een serie processen in ons zenuwstelsel die ons denken en ons lichaam aansturen.

Te veel spanningen in het hoofd kunnen natuurlijk ook in de eerste plaats leiden tot hoofdpijnklachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of clusterhoofpijnen. Ook nek-en schouderklachten, RSI en andere door hoge werkdruk en stress gerelateerde klachten kunnen hun oorsprong in het hoofd vinden.
De weg naar heling hiervan begint bij bewustwording, acceptatie en rust.

Meer informatie
Duur massage 45 minuten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Energetische hoofdmassage (duur 45 minuten)

Mededeling betreffende Corona maatregelen

Bij Balinesemassage zijn telkens de laatst afgekondigde overheidsregels met betrekking tot COVID19 van kracht.
Indien u klachten heeft die op Corona kunnen wijzen of een positieve testuitslag heeft verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak of uw afspraak te verzetten om verspreiding van het virus te voorkomen.