Tarieven en boeken

Abonneren op RSS-feed

Balinesemassage - boekenBalinesemassage Bali zonsondergang

Soorten massage en boeken

Er zijn diverse soorten massages. Bij elke soort massage vindt u een kalender waar de beschikbare tijden voor die massage zijn aangegeven.

Annuleringen en wijzigingen afspraken

In de bevestigings email vind u een link waarmee u uw afspraak kunt wijzigen of annuleren.

Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer u korter van tevoren uw afspraak annuleert ben ik genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen, uitzonderingen hierop worden in overleg besproken.

Voorbereidingen

Bekijk hier hoe u zich het beste kunt voorbereiden op uw massage.

Let op: in een aantal gevallen is het beter geen, of slechts gedeeltelijke massage te krijgen. Dit noemen we de 'contra indicaties', gezondheids stituaties waarbij massage niet een verstandige keuze is.

Tijdsduur massages

Bij de massages is een tijdsduur aangegeven. Deze tijdsduur is een indicatie en kan soms wat afwijken, afhankelijk van hoe de massage verloopt. Elke massage is tenslotte weer anders en ik pas me aan op wat je lichaam vraagt. Soms kan een massage daardoor iets uitlopen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.