Chakra massage zesde chakra

Codenummer
Chakra massage zesde chakra
€ 55,00

1: Reserveer uw datum en tijd:

  • Kies uw datum en tijd en vul uw naam, email en mobiel nummer in.
  • Scroll omlaag, bevestig uw datum en tijd met 'afpraak plannen'. U ontvangt een email met de bevestiging van datum en tijd.

2: Maak uw boeking en betaling:

  • Ga verder met uw boeking, scroll omlaag en volg de instructies onder de datumplanner.
  • Nadat u met 'afspraak plannen' uw datum en tijd heeft bevestigd, ga hieronder verder met uw boeking.
  • Kies als 'Aantal': '1', klik op 'Boeken'.
  • Volg de instructies op het scherm en bevestig uw boeking. U komt door het betaalschema. U kunt ook ter plaatse betalen.
    (merk op: voor een goede verwerking moet u 2x bevestigen: eerst de datum en tijd, later de reservering met de soort behandeling)
  • U ontvangt een 2e email met uw reservering en na betaling een email met uw factuur.

Chakra massage zesde chakra – Ajna

Duur: ca 60 minuten

Het zesde chakra, of “derde oog”, is het centrum van inzicht en begrip. Het geeft inzicht in je bestaan.

Bij een geblokkeerd zesde chakra is alleen de uiterlijke, zichtbare wereld een realiteit. Het leven wordt door lichameljke behoeften bepaald, het denken wordt overheerst door vaststaande meningen.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage zesde chakra – voorhoofdchakra – Ajna


Wanneer je zesde chakra in balans is begin je je open te stellen voor een universele kennis en zul je werkelijk begrijpen dat je de schepper bent van je eigen realiteit. Je zult een hogere staat van bewustzijn ervaren en ervaringen van lichaamsuittredingen.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het zesde chakra

De betekenis van het zesde chakra “Ajna” is “voorbij de wijsheid”.<br />Dit chakra opent je ogen voor informatie die verder gaat dan de materiële wereld en de vijf zintuigen. Buitenzintuiglijke waarneming, intuïtie of psychische energie komen allemaal van het derde oog.

Wanneer je derde-oog-chakra in balans is zul je jezelf gelijkwaardig afgestemd voelen met zowel de psychische wereld als de materiële wereld. Je zult net zo vaak psychische informatie ontvangen als informatie van de vijf zintuigen, maar het zal je niet overweldigen.

Zesde chakra overactief:

Vergeleken met alle zeven chakra’s is het onwaarschijnlijk dat je zesde chakra overactief is. De meeste mensen zijn goed afgestemd op de fysieke realiteit, maar hebben moeite om informatie van daarbuiten te ontvangen.

Bij een overactief zesde chakra is er grote kans dat je je meeste tijd besteed aan psychische activiteiten zoals lezen van Tarot kaarten, astrologie en paranormale ervaringen. De activiteiten leiden zo sterk af dat een normaal menselijk leven onwerkelijk wordt.

Zesde chakra onderactief:

We leven in een wereld waarbij ontwikkeling van intuïtie vaak ondergewaardeerd wordt. Hierdoor sluiten we ons derde oog af en negeren we onze eigen intuïtie. Hierdoor kunnen we ons afgesloten voelen van psychische ervaringen.

Lichamelijk kan zich dat uiten in hoofdpijnen, allergieën en je sinussen, de holtes in de schedel.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage zesde chakra

Mededeling betreffende Corona maatregelen

Bij Balinesemassage zijn telkens de laatst afgekondigde overheidsregels met betrekking tot COVID19 van kracht.
Indien u klachten heeft die op Corona kunnen wijzen of een positieve testuitslag heeft verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak of uw afspraak te verzetten om verspreiding van het virus te voorkomen.