Chakra massage eerste chakra

Codenummer
Chakra massage eerste chakra
€ 55,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Chakra massage eerste chakra - Muladhara

Duur: ca 75 minuten

Het eerste chakra wordt beschouwd als de fundering van het energie systeem.
Daarom is het belangrijk om het eerste chakra als eerste in balans te brengen.

Wanneer het eerste chakra in balans is voel je je zeker in het leven en de dagelijkse taken lijken vloeiend te verlopen.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage eerste chakra – wortel chakra – Muladhada

Wanneer het eerste chakra in balans is voel je je zeker in het leven en de dagelijkse taken lijken vloeiend te verlopen.

Massage van de chakra’s helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer massage van het eerste chakra

Het eerste chakra is het basis chakra. Het staat voor overleven en omvat de dingen die in de eerste levensbehoeften voorzien. Het eerste chakra omvat zaken als een gevoel van veiligheid en zekerheid; in je levensonderhoud kunnen voorzien, stabiliteit en vertrouwen in de wereld.

Eerste chakra overactief:

Een overactief eerste chakra veroorzaakt gevoelens van angst en gejaagdheid. Waarom? Omdat angst is gebaseerd of de drang om te overleven. Dat is de rol van angst – om ons te laten overleven.

Dus een overactief eerste chakra schreeuwt boodschappen om te overleven, zelfs wanneer er geen echte dreiging is.
Lichamelijk kunt u last hebben van problemen met de spijsvertering, lage rugklachten, pijn in de heup, ovariële cysten of prostaatproblemen bij de man.

Eerste chakra onderactief:

Wanneer uw overlevingsbehoeften in grote lijnen zijn veiliggesteld kan het zijn dat dit chakra niet erg actief zal zijn gedurende uw leven.

Wanneer dat het geval is kan het zijn dat u gemakkelijk dagdromen heeft, moeilijkheden met concentratie of eenvoudigweg een gevoel alsof je met je hoofd in de wolken loopt.

Het mag lijken alsof het niet om ernstige zaken gaat, maar het is belangrijk om in balans en verbonden te zijn.

Meer informatie
Duur massage 1 uur en 15 minuten
Doel massage Mentaal / inzichten
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage eerste chakra

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.