Chakra massage

Subscribe to RSS Feed

Chakra massage raakt je ziel.

Energetische massage

Chakra systeem

Een chakra massage is een energetische massage.
De energie in ons lichaam hoort vrijelijk te stromen. Als dat zo is heb je een positieve instelling, sta je stabiel in het leven, kun je op een goede manier je gevoelens uiten, kun je goed communiceren met anderen. Je bent prettig in de omgang, je kunt goed je grenzen aangeven, je kunt goed omgaan met tegenslagen en je bent niet snel van je stuk te brengen. Daarnaast is je persoonlijkheid op een prettige manier zichtbaar zonder dominant naar anderen te zijn.

Het lijkt een ideaal plaatje.

Voor wie is Chakra massage

Toch komt het regelmatig voor dat we niet voldoen aan dit beeld. Er kunnen blokkades in de energiestromen voorkomen, of sommige chakra’s kunnen eenvoudigweg (nog) wat minder ontwikkeld zijn.

Voor wie aan zichzelf wil werken op bovengenoemde punten, wie zichzelf wil ontwikkelen, voor wie moeite heeft af en toe ‘nee’ te zeggen op een goede manier, voor wie positiever in het leven wil staan of andere dingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling wil verbeteren, dan is chakra massage een goede manier om jezelf te ontwikkelen.

Een Chakra massage raakt je ziel

Zie een chakra massage als een trigger om tot inzichten te komen.

In de literatuur wordt soms gezegd dat massage een bescheiden rol speelt in de ontwikkeling van een gezond en gebalanceerd chakra systeem. Echter ik heb de ervaring dat een massage wel degelijk een krachtig effect kan geven. Massage raakt het gevoel en je gevoel liegt niet.

Een chakra massage kan je tot inzichten laten komen. Een chakra massage kan confrontatie met jezelf zichtbaar maken. Eigenlijk niet de massage op zichzelf, maar deze confrontatie kan emoties losmaken.

Wat is een Chakra massage

Door je over te geven aan de trage zachte strijkingen van de massage kunnen blokkades in één of meerdere Chakra’s worden opgeheven en kan de levensenergie weer vrijelijk stromen, op het moment zelf of in een later stadium van bewustwording. In een veilige en vertrouwde omgeving is het goed dit te laten gebeuren. Het loskomen van emoties kan een onderdeel van het proces van heling zijn.

Hoe ziet een Chakra massage er uit?

In totaal neem een Chakra massage ongeveer ruim een uur in beslag en gaat als volgt:

 • Bij binnenkomst is er een korte kennismaking, daarna bespreken we wat je verwacht van de massage en of er specifieke problemen zijn, mogelijk aan de hand van een vragenlijstje. Eventuele problemen liggen op het mentale vlak. Chakra massage is niet bedoeld voor lichamelijke problemen of spierproblemen.
 • Ter voorbereiding op de massage is het vaak goed een korte meditatie te doen om in de goede stemming te komen.
 • De feitelijke massage kan beginnen en deze duurt doorgaans tussen 30 en 60 minuten. Hierbij is concentratie belangrijk om helemaal tot jezelf te kunnen komen.
 • Na afloop van de massage is het wezenlijk om rustig alles te laten inwerken. Je kunt wat koffie, thee of water nemen waarbij we samen de uitwerking van de massage bespreken.

Gedurende de komende week is het goed om alles tot je te laten doordringen. De uitwerking is bij iedereen anders en ook voor elke chakra anders.
Het beste is om alle zeven chakra’s apart te behandelen, te beginnen bij het eerste chakra. Het is goed tussen elke massage een week tussentijd te nemen.

Het zal een boeiend pad zijn.7 Items

Set Descending Direction
 1. Chakra massage eerste chakra
  Chakra massage eerste chakra
  € 55,00

  Chakra massage eerste chakra - Muladhara

  Duur: ca 75 minuten

  Het eerste chakra wordt beschouwd als de fundering van het energie systeem.
  Daarom is het belangrijk om het eerste chakra als eerste in balans te brengen.

  Wanneer het eerste chakra in balans is voel je je zeker in het leven en de dagelijkse taken lijken vloeiend te verlopen.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 2. Chakra massage tweede chakra
  Chakra massage tweede chakra
  € 55,00

  Chakra massage tweede chakra – Svadhisthana

  Duur: ca 60 minuten

  Het tweede chakra is het centrum van gewaarwording en gevoel, emotie en lust, intimiteit en verbondenheid, beweging en verandering. Het bevat het vermogen om bij jezelf te kunnen blijven.

  Ons emotionele systeem huist in dit chakra. Wanneer dit chakra uit balans is kan ons gevoel onderdrukt worden. Zonder gevoel raken we letterlijk het contact met onszelf kwijt.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 3. Chakra massage derde chakra
  Chakra massage derde chakra
  € 55,00

  Chakra massage derde chakra – Manipura

  Duur: ca 60 minuten

  Het derde chakra is het coördinatiecentrum van emotionele gevoelens en persoonlijke macht. Vitale driften, wensen en gevoelens van lagere chakra’s worden hier verwerkt en getransformeerd tot een hogere energie, zodat ze met de hogere chakra’s gestalte kunnen geven aan het leven.

  Dit chakra beheerst de instelling ten aanzien van persoonlijke macht en ego; zonder de regie van het hart is dit een “rover”.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 4. Chakra massage vierde chakra
  Chakra massage vierde chakra
  € 55,00

  Chakra massage vierde chakra – Anahata

  Duur: ca 75 minuten

  Het vierde chakra is het centrum van communicatie, begrijpen, intuïtie en alomvattende liefde. Via het hartchakra worden beelden, woorden en klanken in gevoelens vertaald. De taak van dit centrum is vereniging door liefde. Met het hartchakra hebben we de mogelijkheid tot genezing, zowel voor jezelf als voor anderen.

  Als het bewustzijn van het hartchakra ontwikkeld is, “regeert” dit chakra over de lager gelegen chakra’s. Dan bewaakt liefde het ego en de driften.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 5. Chakra massage vijfde chakra
  Chakra massage vijfde chakra
  € 55,00

  Chakra massage vijfde chakra – Vishuddha

  Duur: ca 60 minuten

  Het vijfde chakra is het centrum van expressievermogen, van communicatie en van oordelen. Het dient als brug tussen het denken en het voelen. Via het keelchakra breng je tot uitdrukking wat in je leeft: verdriet, vreugde, angst, woede, inzichten, wensen etc.

  Een geblokkeerd keelchakra wijst op een disbalans tussen hoofd en lichaam; het moeilijk kunnen uiten van wat je denkt en voelt. “Een brok in je keel krijgen” als je iets moet zeggen wijst op een blokkade in dit chakra.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 6. Chakra massage zesde chakra
  Chakra massage zesde chakra
  € 55,00

  Chakra massage zesde chakra – Ajna

  Duur: ca 60 minuten

  Het zesde chakra, of “derde oog”, is het centrum van inzicht en begrip. Het geeft inzicht in je bestaan.

  Bij een geblokkeerd zesde chakra is alleen de uiterlijke, zichtbare wereld een realiteit. Het leven wordt door lichameljke behoeften bepaald, het denken wordt overheerst door vaststaande meningen.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
 7. Chakra massage zevende chakra
  Chakra massage zevende chakra
  € 55,00

  Chakra massage zevende chakra – Sahaswara

  Duur: ca 60 minuten

  Het zevende chakra is de zetel van volmaaktheid. Hier verenigen alle energieën van de lagere chakra’s zich. Dit chakra geeft absolute vrijheid, inzicht en het zuivere Zijn.
  Dit chakra ontwikkelt zich tijdens ons leven als het goed is. Het vertegenwoordigt de verbinding met het allerhoogste.

  Massage van het kruinchakra is eigenlijk geen issue. Het kruinchakra is het eindpunt van de energieën van alle andere chakra’s. Ter afsluiting van alle de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt kunnen we alle chakra’s uiteindelijk met elkaar verbinden om zo de energie te laten stromen.

  Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

  Learn More
per page

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.