Balansmassage (duur 120 minuten)

Codenummer
Balansmassage
€ 85,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Balansmassage

Balansmassage, volledige lichaamsmassage

Duur: ca 120 minuten

Balansmassage brengt je lichamelijk en geestelijk weer in balans. 
Zie beschrijving voor meer informatie.

Balansmassage – volledige lichaamsmassage.

Balans tussen lichaam en geest

De balansmassage is gebaseerd op de Balinese massage van het hele lichaam.

Balansmassage is er op gericht je lichamelijk en geestelijk beter in balans te brengen. De massage duurt ongeveer twee uur en heeft naast de massage van het hele lichaam ruimte om intuïtief dingen onder de aandacht te brengen. Wat dat is bespreken we vooraf of komt tijdens de massage naar voren als je het niet kunt benoemen.

Aandacht voor wat aandacht nodig heeft

Zo kan er extra aandacht zijn voor ontspanning van nek en schouders, er kan extra aandacht zijn voor hoofdmassage of er kan er een symbool worden benadrukt dat voor u extra betekenis heeft. Als u wilt kan er een korte meditatie vooraf gaan aan de massage, alles met doel tot ontspanning te komen en de balans in het leven terug te vinden.

Persoonlijke inbreng

Een stukje voorbereiding vooraf kan een aanvulling zijn. Een intentie, gedachte of probleem dat je dwars zit. Dit kun je als gedachte vooraf vertellen, opschrijven of gewoon voor jezelf in gedachten houden.
De tijdsduur van de massage lijkt lang, maar voor je het weet is de tijd om. De tijd is nodig om jezelf los te maken van de drukte van alledag en jezelf de ruimte te geven dingen los te laten en daarmee nieuwe inspiratie te krijgen.

Rust, ontspannende muziek en als je wilt een geurende olie dragen bij om volledig tot jezelf te komen, al je spanningen los te laten en nieuwe inzichten toe te laten.

Meer informatie
Duur massage 2 uur
Doel massage Combi ontspanning / spieren
Druk (altijd in overleg) 3 sterren - gemiddeld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balansmassage (duur 120 minuten)

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.