Mededeling betreffende Corona maatregelen

Vanaf 26 juni 2021 zijn de overheidsregels voor COVID19 versoepeld.
Het is echter nog steeds belangrijk wanneer u een reservering maakt, dat u geen verschijnselen van Corona heeft om zo goed mogelijk aan ieders gezondheid te denken.

Chakra massage derde chakra

Codenummer
Chakra massage derde chakra
€ 50,00

Reserveer uw datum en tijd:

  • Kies uw datum en tijd en vul uw naam, email en mobiel nummer in.
  • Scroll omlaag, bevestig met 'afpraak plannen'. U ontvangt een email met uw bevestiging.
  • Nadat u met 'afspraak plannen' uw datum en tijd heeft gereserveerd, ga hieronder verder met uw boeking.
  • Kies als 'Aantal': '1', klik op 'Boeken'.
  • Volg de instructies op het scherm en rond uw boeking af.

Chakra massage derde chakra – Manipura

Het derde chakra is het coördinatiecentrum van emotionele gevoelens en persoonlijke macht. Vitale driften, wensen en gevoelens van lagere chakra’s worden hier verwerkt en getransformeerd tot een hogere energie, zodat ze met de hogere chakra’s gestalte kunnen geven aan het leven.

Dit chakra beheerst de instelling ten aanzien van persoonlijke macht en ego; zonder de regie van het hart is dit een “rover”.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage derde chakra – Solar Plexus chakra – Manipura

Een gebalanceerd Solar Plexus chakra verhoogt het zelfvertrouwen, respect voor anderen, kalmte en initiatief. Je zult volledige beheersing hebben over je emoties en gedachten.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het derde chakra

Het derde chakra is waar je zelfvertrouwen, je identiteit en persoonlijke kracht geboren worden. Wanneer je derde chakra in balans is ervaar je een gevoel van wijsheid, besluitvaardigheid en persoonlijke kracht.

Dit chakra wordt ook wel het ‘krijgers’ chakra genoemd. Het gevoel dat je er van krijgt is vergelijkbaar met een wijze krijger die de strijd ingaat.
Hij heeft het vertrouwen om te winnen en de wijsheid om de persoonlijke waarheid te kennen waar hij voor vecht.

Derde chakra overactief:

Het derde chakra wordt overactief wanneer de kracht die we hebben over ons eigen leven zich gaat uitbreiden naar het leven van anderen. Wanneer dit chakra te veel energie heeft kun je snel een gevoel van boosheid hebben, de drang om te beheersen en anderen te overheersen, hebzucht en gebrek aan mededogen en inlevingsvermogen.

Lichamelijk kun je klachten hebben aan de spijsvertering of onbalans in de interne organen zoals de appendix, alvleesklier, lever en de nieren.

Derde chakra onderactief:

Wanneer onze persoonlijke kracht bij ons wordt weggehaald door een ander persoon of door omstandigheden kan er een gebrek aan energie in het derde chakra ontstaan.

Bij een onderactief derde chakra kun je je besluiteloos voelen, onzeker, timide en hulpbehoevend.

Meer informatie
duur massage 60 minuten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage derde chakra