Chakra massage derde chakra

Codenummer
Chakra massage derde chakra
€ 55,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Chakra massage derde chakra – Manipura

Duur: ca 60 minuten

Het derde chakra is het coördinatiecentrum van emotionele gevoelens en persoonlijke macht. Vitale driften, wensen en gevoelens van lagere chakra’s worden hier verwerkt en getransformeerd tot een hogere energie, zodat ze met de hogere chakra’s gestalte kunnen geven aan het leven.

Dit chakra beheerst de instelling ten aanzien van persoonlijke macht en ego; zonder de regie van het hart is dit een “rover”.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage derde chakra – Solar Plexus chakra – Manipura

Een gebalanceerd Solar Plexus chakra verhoogt het zelfvertrouwen, respect voor anderen, kalmte en initiatief. Je zult volledige beheersing hebben over je emoties en gedachten.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het derde chakra

Het derde chakra is waar je zelfvertrouwen, je identiteit en persoonlijke kracht geboren worden. Wanneer je derde chakra in balans is ervaar je een gevoel van wijsheid, besluitvaardigheid en persoonlijke kracht.

Dit chakra wordt ook wel het ‘krijgers’ chakra genoemd. Het gevoel dat je er van krijgt is vergelijkbaar met een wijze krijger die de strijd ingaat.
Hij heeft het vertrouwen om te winnen en de wijsheid om de persoonlijke waarheid te kennen waar hij voor vecht.

Derde chakra overactief:

Het derde chakra wordt overactief wanneer de kracht die we hebben over ons eigen leven zich gaat uitbreiden naar het leven van anderen. Wanneer dit chakra te veel energie heeft kun je snel een gevoel van boosheid hebben, de drang om te beheersen en anderen te overheersen, hebzucht en gebrek aan mededogen en inlevingsvermogen.

Lichamelijk kun je klachten hebben aan de spijsvertering of onbalans in de interne organen zoals de appendix, alvleesklier, lever en de nieren.

Derde chakra onderactief:

Wanneer onze persoonlijke kracht bij ons wordt weggehaald door een ander persoon of door omstandigheden kan er een gebrek aan energie in het derde chakra ontstaan.

Bij een onderactief derde chakra kun je je besluiteloos voelen, onzeker, timide en hulpbehoevend.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Doel massage Mentaal / inzichten
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage derde chakra

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.