Chakra massage vijfde chakra

Codenummer
Chakra massage vijfde chakra
€ 55,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Chakra massage vijfde chakra – Vishuddha

Duur: ca 60 minuten

Het vijfde chakra is het centrum van expressievermogen, van communicatie en van oordelen. Het dient als brug tussen het denken en het voelen. Via het keelchakra breng je tot uitdrukking wat in je leeft: verdriet, vreugde, angst, woede, inzichten, wensen etc.

Een geblokkeerd keelchakra wijst op een disbalans tussen hoofd en lichaam; het moeilijk kunnen uiten van wat je denkt en voelt. “Een brok in je keel krijgen” als je iets moet zeggen wijst op een blokkade in dit chakra.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage vijfde chakra – keelchakra – Vishuddha

Wanneer je keelchakra in balans is weet je wat je wilt in het leven en ben je niet bang ergens om te vragen. Waar je om vraagt lijkt altijd naar je toe te komen zonder al te veel inspanningen van jouw kant.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het vijfde chakra

De betekenis van “Vishuddha” is “heel puur”.
Het vijfde chakra geeft een stem aan je persoonlijk waarheden. Dus, waar komt je stem vandaan? Wat geeft de energie om te spreken? Op energetisch gebied komt deze energie uit het vijfde chakra. Dit chakra laat je jouw waarheid spreken met helderheid.

Het vijfde chakra is verbonden met je eigen waarheid uiten en rechtvaardigheid. Eerlijk in plaats van aardig zijn is vaak een thema.

Vijfde chakra overactief:

Het vijfde chakra wordt overactief wanneer we gedurende lange tijd proberen onze stem hard te laten klinken. Wanneer je je vaak niet gehoord voelt of niet erkend wanneer je jezelf uitdrukt kun je dit vaak hebben gecompenseerd door harder te praten. Wie met een overactief keelchakra heeft, zal vaak anderen in de rede vallen, een luide stem hebben en “hoort zichzelf graag praten”.

Symptomen kunnen zijn: keelpijn, regelmatig infecties in holtes en de mond.

Vijfde chakra onderactief:

Soms zijn we zo vaak genegeerd of niet gehoord dat we tegenovergesteld reageren: we sluiten ons af en laten onze stem niet meer horen.

Bij een onderactief keelchakra wordt je vaak verlegen of stil genoemd. Je kunt het moeilijk vinden om je emoties onder woorden te brengen of problemen hebben om je juiste woorden te vinden als je de waarheid probeert te spreken.

Lichamelijke problemen bevatten vaak problemen met de spijsvertering omdat opgekropte energie van het keelchakra vaak “weggeslikt” worden of naar het derde chakra verdwijnen.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Doel massage Mentaal / inzichten
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage vijfde chakra

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.