Chakra massage vijfde chakra

Codenummer
Chakra massage vijfde chakra
€ 55,00

1: Reserveer uw datum en tijd:

  • Kies uw datum en tijd en vul uw naam, email en mobiel nummer in.
  • Scroll omlaag, bevestig uw datum en tijd met 'afpraak plannen'. U ontvangt een email met de bevestiging van datum en tijd.

2: Maak uw boeking en betaling:

  • Ga verder met uw boeking, scroll omlaag en volg de instructies onder de datumplanner.
  • Nadat u met 'afspraak plannen' uw datum en tijd heeft bevestigd, ga hieronder verder met uw boeking.
  • Kies als 'Aantal': '1', klik op 'Boeken'.
  • Volg de instructies op het scherm en bevestig uw boeking. U komt door het betaalschema. U kunt ook ter plaatse betalen.
    (merk op: voor een goede verwerking moet u 2x bevestigen: eerst de datum en tijd, later de reservering met de soort behandeling)
  • U ontvangt een 2e email met uw reservering en na betaling een email met uw factuur.

Chakra massage vijfde chakra – Vishuddha

Duur: ca 60 minuten

Het vijfde chakra is het centrum van expressievermogen, van communicatie en van oordelen. Het dient als brug tussen het denken en het voelen. Via het keelchakra breng je tot uitdrukking wat in je leeft: verdriet, vreugde, angst, woede, inzichten, wensen etc.

Een geblokkeerd keelchakra wijst op een disbalans tussen hoofd en lichaam; het moeilijk kunnen uiten van wat je denkt en voelt. “Een brok in je keel krijgen” als je iets moet zeggen wijst op een blokkade in dit chakra.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage vijfde chakra – keelchakra – Vishuddha

Wanneer je keelchakra in balans is weet je wat je wilt in het leven en ben je niet bang ergens om te vragen. Waar je om vraagt lijkt altijd naar je toe te komen zonder al te veel inspanningen van jouw kant.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Wanneer chakra massage van het vijfde chakra

De betekenis van “Vishuddha” is “heel puur”.
Het vijfde chakra geeft een stem aan je persoonlijk waarheden. Dus, waar komt je stem vandaan? Wat geeft de energie om te spreken? Op energetisch gebied komt deze energie uit het vijfde chakra. Dit chakra laat je jouw waarheid spreken met helderheid.

Het vijfde chakra is verbonden met je eigen waarheid uiten en rechtvaardigheid. Eerlijk in plaats van aardig zijn is vaak een thema.

Vijfde chakra overactief:

Het vijfde chakra wordt overactief wanneer we gedurende lange tijd proberen onze stem hard te laten klinken. Wanneer je je vaak niet gehoord voelt of niet erkend wanneer je jezelf uitdrukt kun je dit vaak hebben gecompenseerd door harder te praten. Wie met een overactief keelchakra heeft, zal vaak anderen in de rede vallen, een luide stem hebben en “hoort zichzelf graag praten”.

Symptomen kunnen zijn: keelpijn, regelmatig infecties in holtes en de mond.

Vijfde chakra onderactief:

Soms zijn we zo vaak genegeerd of niet gehoord dat we tegenovergesteld reageren: we sluiten ons af en laten onze stem niet meer horen.

Bij een onderactief keelchakra wordt je vaak verlegen of stil genoemd. Je kunt het moeilijk vinden om je emoties onder woorden te brengen of problemen hebben om je juiste woorden te vinden als je de waarheid probeert te spreken.

Lichamelijke problemen bevatten vaak problemen met de spijsvertering omdat opgekropte energie van het keelchakra vaak “weggeslikt” worden of naar het derde chakra verdwijnen.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage vijfde chakra

Mededeling betreffende Corona maatregelen

Bij Balinesemassage zijn telkens de laatst afgekondigde overheidsregels met betrekking tot COVID19 van kracht.
Indien u klachten heeft die op Corona kunnen wijzen of een positieve testuitslag heeft verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak of uw afspraak te verzetten om verspreiding van het virus te voorkomen.