Chakra massage zevende chakra

Codenummer
Chakra massage zevende chakra
€ 55,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Chakra massage zevende chakra – Sahaswara

Duur: ca 60 minuten

Het zevende chakra is de zetel van volmaaktheid. Hier verenigen alle energieën van de lagere chakra’s zich. Dit chakra geeft absolute vrijheid, inzicht en het zuivere Zijn.
Dit chakra ontwikkelt zich tijdens ons leven als het goed is. Het vertegenwoordigt de verbinding met het allerhoogste.

Massage van het kruinchakra is eigenlijk geen issue. Het kruinchakra is het eindpunt van de energieën van alle andere chakra’s. Ter afsluiting van alle de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt kunnen we alle chakra’s uiteindelijk met elkaar verbinden om zo de energie te laten stromen.

Chakra massage is een goede manier om bewustwording te creëren en het chakra in balans te brengen

Chakra massage zevende chakra – kroon chakra – Sahaswara

Het zevende chakra is een middel om te communiceren met onze spirituele persoonlijkheid. Het is als een draaikolk waarbij de levensenergie vanuit het universum naar de zes lagere chakra’s wordt gestuwd.

Chakra massage kan helpen om de goede balans terug te vinden. Een korte uitleg en bespreking na afloop van de massage zijn inbegrepen en dit begrip vormt een wezenlijk deel van de uitwerking van chakra massage.

Om als persoon goed in balans te zijn of persoonlijke groei door te maken is het aanbevolen in een serie achtereenvolgens alle chakra’s te behandelen, dit met ongeveer een week tussentijd. Hiermee doorloopt u als het ware het natuurlijke ontwikkelingsproces van de geest en worden de verbanden duidelijk.

Het kruinchakra is de laatste van de serie die we kunnen bespreken in de totale ontwikkelingsfase. Om het gevoel kracht bij te zetten kunnen met massage alle chakra’s met elkaar worden verbonden om zo de energie te laten stromen tussen alle chakra’s.

Wanneer chakra massage van het zevende chakra

De betekenis van het zevende chakra “Sahawara” is “duizendvoudig”.
Dit chakra is pure bewustzijns energie.
Het kruinchakra is moeilijk uit te leggen, je kunt dit het beste vergelijken met magnetisme.

Bewustzijns energie is overal en in alles. Het verbind ons met het universum.

Het in balans vinden van het kruinchakra is het doel van elke spirituele strijder. Je kunt denken aan het Boeddhistische concept van volmaaktheid. Het vinden van de balans is een reis door het leven waarbij alles is doorleefd wat mogelijk is. Het zal duidelijk zijn dat dit doel moeilijk is te bereiken; de reis er naartoe is uitermate boeiend.

Zevende chakra overactief:

Het is niet mogelijk een overactieve zevende chakra te hebben.

Omdat het de zetel is van universele energie is het van oorsprong oneindig. Met andere woorden, je kunt niet bestaan in de materiële wereld overwonnen worden met bewustzijns energie.

Zevende chakra onderactief:

Een onderactief zevende chakra betekent dat je menselijk bent.
Het voelt precies zoals het voelt om mens te zijn.

Sommige mensen kunnen dichterbij de volmaaktheid zijn, terwijl andere wellicht nog ver weg zijn. In elk geval zal het uitoefenen van spirituele ontwikkeling en het in balans brengen van de andere chakra’s je dichterbij brengen bij het ervaren van bewustzijns energie in je kruinchakra.


Het is een intrigerende reis.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Doel massage Mentaal / inzichten
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chakra massage zevende chakra

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.