Holistic pulsing 60 minuten

Codenummer
Holistic pulsing 60 minuten
€ 50,00

Hoe te boeken:

  1. klik op "Boeken" en volg de instructies.
  2. Hierna komt u op de pagina waar u de datum en tijd online kunt plannen.

Holistic pulsing

Duur: ca 60 minuten

Holistic pulsing brengt je lichamelijk in een totale ontspanning.
Holistic pulsing is een laagdrempelige massage vorm, zonder direct huidcontact en zonder gebruik van olie.
Zie beschrijving voor meer informatie.

Holistic pulsing – volledige ontspanning van spieren en gewrichten

Bij holistic pulsing wordt het lichaam in een constante lichte beweging gebracht. De intensiteit van de beweging wordt bepaald door wat het lichaam aangeeft en is voor iedereen verschillend. Gedurende de sessie kan het zijn dat het lichaam zich meer ontspant waardoor de frequentie van de beweging ook anders zal worden.

Aandacht voor wat aandacht nodig heeft

Bijzonder bij holistic pulsing is dat de gevoelige punten als het ware vanzelf naar boven komen drijven. Spieren en gewrichten waar spanning op zit komen langzaam los en kunnen weer ontspannen. Ook komen afvalstoffen langzaam vrij, ook nog gedurende de volgende dag.

Welk effect kun je verwachten van holistic pulsing

Holistic pulsing is een zachte manier van bewegen. Het lichaam geeft zelf aan wat goed is, de spanning wordt losgelaten.
Omdat de gevoelige plekken langzaam komen bovendrijven wordt soms duidelijk waar de echte ‘pijn’ zit. In sommige gevallen kan zich dat uiten in het vrijkomen van spanningen die een korte plaatselijke massage vragen. Het is goed hiervoor wat extra ruimte te reserveren gedurende de sessie zodat aansluitend dit kan worden gedaan.
Holistic pulsing is een zachte behandel methode en kent daardoor eigenlijk geen nadelig effecten of risico’s. Door de langdurige zachte pulsen die door het hele lichaam gaan is het beter vooraf geen zware maaltijd te gebruiken, na afloop is het gedurende de dag van behandeling sterk af te raden om alcohol te gebruiken omdat dit misselijkheid kan veroorzaken.

Rust en ontspannende muziek zorgen voor een diepe ontspanning.

Meer informatie
Duur massage 1 uur
Doel massage Spieren
Druk (altijd in overleg) 1 ster- licht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holistic pulsing 60 minuten

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.