In de regio, massage Westland, Den Haag, Delft, Rotterdam

Voor wie massage zoekt in de regio Westland, Den Haag, Delft, Rotterdam en omstreken, maar niet met de auto de stad in wil en makkelijk in de buurt gratis wil parkeren.

Balinesemassage is gevestigd in Westland, aan de rand van Den Haag en niet ver van Delft en Rotterdam op korte afstand van de snelweg A4. Ook met openbaar vervoer is er op korte loopafstand een busverbinding vanuit Zoetermeer, Rijswijk en Naaldwijk.

Balinese massage, holistischemassage, triggerpoint massage.

Balinese massage, ontspanningsmassage

Waar de oorsprong van Balinesemassage op het prachtige Bali ligt, heb ik me naast Balinese massage verder gespecialiseerd in diverse vormen van massage.

Bij Balinesemassage kunt u terecht voor de volgende vormen van massage:

  • Balinese massage: een middel stevige tot stevige massage.
  • Holistischemassage: een zachte, maar intense massage.
  • Triggerpointmassage: een plaatselijke stevige massage direct op spierknopen.
  • Energetische massage: een zachte massage om energieblokkades op te heffen. Hieronder vallen ook chakra massages.
  • Combinatie van diverse technieken, één en ander in overleg en naar uw wensen.

De holistische en energetische massages zijn zachte massagevormen, maar kunnen heel ontspannend en intens zijn. Bewustwording is een veel voorkomend effect waardoor het zeer geschikt is bij mentale problemen en stress, en stress-gerelateerde klachten.

Lees verder op deze website voor meer informatie over diverse soorten massage.

Route

Volg de navigatie naar Bovendijk 5, 2295 RV Kwintsheul.
Met OV kunt u buslijn 30 nemen, vanaf station Rijswijk, of vanuit het Westland. Stap dan uit bij halte RK kerk, vandaar is het vijf minuten lopen.

De praktijk is gevestigd tegenover BP carwash. Er is een duidelijk bord bij de de deur en u kunt aanbellen. Er is geen wachtruimte, dus probeer zoveel mogelijk op tijd te komen. 
Geen probleem als je wat eerder bent, maar het kan zijn dat ik dan nog even bezig ben met wat voorbereidingen, dat moet je dan niet erg vinden.

Mededeling betreffende gezondheids maatregelen

Bij Balinesemassage wordt veel waarde gehecht aan ieders gezondheid. 
Indien u verkoudheid, griep (corona) of andere gezondheidsklachten heeft die zich makkelijk kunnen verspreiden verzoek ik u te wachten met het maken van een afspraak totdat de klachten zijn verdwenen om zo verspreiding te voorkomen.