Mededeling betreffende Corona maatregelen

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk een reservering te maken.
Wanneer u een reservering maakt is het belangrijk dat u geen verschijnselen van Corona heeft, zoals in de richtlijnen van de overheid is vastgelegd.

Soorten massage

Abonneren op RSS-feed

Soorten massage bij balinesemassage

Balinesemassage volledige massage

Soorten massages

Bij balinesemassage kunt u diverse soorten massage kiezen, die elk heel verschillend zijn.

De Balinese massage is vooral bedoeld voor ontspanning van lichaam en geest. Toch zijn er situaties waarbij een wat meer specifieke behandeling nodig is die extra tijd vraagt en die de ontspanning van de Balinese massage te veel zou verstoren. Te denken valt aan specifieke spierklachten of mentale blokkades. Hiervoor is het beter een afgestemde massage te boeken. Hier worden de soorten massage genoemd en hun werking.

Balinese massage:

Voor ontspanning van spieren en mentale ontspanning. Laat alles even los en voel de spieren ontspannen. Lichte spierklachten kunnen zeker verbeteren, maar geniet vooral van de totale ontspanning.

Lees hier meer over Balinese massage

Triggerpoint massage:

Triggerpoint massage is vooral heilzaam bij klachten. Hierbij wordt gericht gemasseerd op spieren die klachten geven en vaak ook beperkingen in de beweging. Deze massage kan intensief zijn op bepaalde spieren en is dus niet direct ontspannend. Wel kan vaak direct na de massage al duidelijke verbetering van de klachten worden bereikt. Voorafgaand aan deze massage is bij een eerste massage een intakegesprek nodig om de precieze spieren te kunnen vinden die de klachten veroorzaken.

Lees hier meer over triggerpoint massage

Chakra massage:

Chakra massage is een energetische massage. Het is een zachte massage waarbij de spieren niet worden behandeld en waarbij de massage dus zeer ontspannend uitwerkt. De zachte bewegingen kunnen blokkades in de energiegebieden opheffen en vooral mentale ontspanning en inzichten geven. De Chakra massage kan worden toegespitst op één van de zeven Chakra’s. Om gericht te kunnen werken is bij een eerste massage een intakegesprek nodig om de beste massage te kunnen kiezen. Bij deze vorm van massage kunnen emoties loskomen.

Lees hier meer over Chakra massage

balinesemassage chakra systeem