Mededeling betreffende Corona maatregelen

Vanaf 26 juni 2021 zijn de overheidsregels voor COVID19 versoepeld.
Het is echter nog steeds belangrijk wanneer u een reservering maakt, dat u geen verschijnselen van Corona heeft om zo goed mogelijk aan ieders gezondheid te denken.

Reisinformatie Afrika trucksafari

Safaris in Afrika

Naast de meer luxe safaris in Afrika die Venture travels al aanbiedt in diverse landen in Afrika is er steeds meer vraag naar 'back to basics' reizen. Terug naar de basis, het gevoel direct in de natuur te leven zonder en de luxe die we gewend zijn even wat meer naar de achtergrond.

 

Van Kaapstad naar Tanzania

We werken op dit moment aan een programma waarbij de reiziger met een 'campingtruck' het mooie Afrikaanse continent kan verkennen. De reis is in groepsverband met vaste vertrekdata. Het vertrek is bijvoorbeeld in Zuid Afrika, waarbij afhankelijk van de reisduur kan worden doorgereisd naar Tanzania, Kenia of Oeganda. Kortere routes zijn ook mogelijk. De 'campingtruck' is een truck, ingericht voor personenvervoer, veel bagage en bestand tegen slechte omstandigheden zodat ook op minder goed terrein zonder problemen kan worden gereden.

 

Safaris Afrika voor Individuele reizigers en groepen

Alle benodigde dingen voor de reis kunnen worden meegenomen in de truck, zoals eten, tenten en dergelijke. De overnachting vinden plaats op pleisterplaatsen of bestaande campingplaatsen waar de nodige voorzieningen aanwezig en waar de overnachting veilig kan plaatsvinden. De reizen zijn prima geschikt voor individuele reizigers, maar ook voor groepen. Binnenkort zal één en ander op de webstite www.venture-travels.com te vinden zijn.